CHIRIAC: NU FAC NICIO INTELEGERE CU IORDACHE SI NU IL NUMESC PE NICIUN POST. NU FAC ASTA NICI DACA IMI CERE PARTIDUL

Nu am facut niciun fel de intelegere cu consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) si nici nu am de gand sa fac vreo intelegere cu el, pentru a mentine actuala majoritate in CJ – este ceea ce spune presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD).

Seful judetului a fost intrebat astazi daca Iordache i-a cerut ceva pentru a sprijini actuala majoritate, avand in vedere ca liberalii poarta negocieri pentru a forma o alta majoritate in CJ, iar in acest context, fiecare vot conteaza.

“Nu mi-a cerut nimic niciodata, Doamne fereste! Avem telefoanele blocate, nu discutam…”, a raspuns Chiriac, ce are mai multe procese cu Iordache.

De asemenea, seful CJ a fost intrebat daca ar fi dispus sa-l numeasca pe consilierul PND in vreo functie (eventual la HC Dunarea), in cazul in care conducerea PSD Braila ii va cere sa faca asta, pentru a pastra actuala majoritate in Consiliul Judetean.

Iulian Chiriac a spus ca nu este dispus sa faca asa ceva nici daca ii cer sefii sai politici: “Nu, sub nicio forma. Nu. Eu mi-am spus pozitia in fata partidului, am respectat prima oara deciziile partidului, am demonstrat ca sunt de acord cu partidul, dupa ce am aratat partidului cum se intampla lucrurile si ca vreau sa pun lucrurile in ordine, frumos legal si ca se fac prostii acolo (referire la HC Dunarea, unde Iordache a fost vicepresedinte – n.r.), am inchis acest subiect si ati vazut atitudinea.
Este valabil pentru orice alta persoana – si vin cu argumente in fata colegilor de partid – care eu spun ca nu corespunde din punctul meu de vedere, cu argumente, cu hartii scrise, ca acel personaj, coleg de-al nostru, nu face fata functiei; imi spun parerea si pana la urma este la latitudinea mea cum imi aleg echipa de consilieri, de oameni cu care voi lucra”.