CIRLIGEA: SPER CA PSD SA DEVINA ISTORIE. ESTE UN PARTID DEMODAT, CARE ARE O MENTALITATE DE PE VREMEA COMUNISTILOR: “NOI FACEM TOT, NOI STIM TOT, NOI SUNTEM CEI MAI FRUMOSI, CEI MAI DESTEPTI”

“Ziua in care a fost adoptata motiunea de cenzura si a fost demis Guvernul Dancila este o zi mare pentru Romania, pentru ca PSD-ul a adus tara intr-o situatie critica atat la nivelul statului de drept, cat si la nivel economic” – este opinia consilierului judetean Florin Cirligea (PNL).

Acesta spune ca la nivel economic, Guvernul Dancila a declansat o adevarata sarabanda a imprumuturilor, care este dezastruoasa pentru tara: “Mai grav insa este faptul ca este al doilea trimestru in care productia industriala a scazut si acest lucru s-a datorat faptului ca productivitatea nu a crescut odata cu salariile si am devenit necompetitivi pe plan extern. Nu mai vorbim ca Romania a ajuns sa importe energie si suntem la cantitatea maxima pe care poate sa o importe tara noastra la aceasta data”.

In acest context, Cirligea sustine ca “un merit deosebit il are PNL si domnul presedinte Ludovic Orban, care a reusit dupa multi, multi ani de zile sa treaca o motiune, avand in partea cealalta un partid-stat, care, sa nu uitam, a avut in jur de 46%, dar care usor-usor a pierdut tocmai prin politicile sale in privinta justitiei si a economiei.

Din pacate, aceasta guvernare, cu acest prim ministru, ne-a facut de rusine in toata Europa, dar si in Statele Unite si peste tot.

Guvernul Dancila paraseste scena politica a tarii si eu sper sa devina istorie cat mai repede, impreuna cu acest partid, care este un partid demodat, care are o mentalitate de pe vremea comunistilor: <<Noi facem tot, noi stim tot, noi suntem cei mai frumosi, cei mai destepti>> – si e bine sa se termine.

Daca fortele care au dat jos Guvernul nu pica la o intelegere, PSD se poate reface, pentru ca au o capacitate de regenerare, pe baza unor promisiuni desarte, pe baza faptului ca mint si pacalesc lumea – in general, pe cei de varsta a treia si pe cei din mediul rural”.