DEPUTATUL MIRCEA (PSD): NU CRED CA AVEM CEVA SA NE REPROSAM, DIN PUNCT DE VEDERE AL ACTIVITATII ADMINISTRATIVE. PE PARTE POLITICA, POATE TREBUIA SA ASCULTAM SI ANUMITE OPINII ALE OPOZITIEI

Deputatul Florin Mircea (PSD) a fost surprins de faptul ca motiunea de cenzura a fost adoptata ieri in Parlament si ca Guvernul Dancila a fost demis. Mircea a declarat pentru MD Press ca este trist faptul ca opozitia a obtinut aceasta reusita si cu sprijinul unor “tradatori” din PSD, care au votat impotriva propriului guvern: “A fost o incercare a unora – si pana la urma, o reusita – de a demite Guvernul, cu sprijinul multor oameni si in partea noastra, a PSD-ului. A mai fost si jocul asta in care s-au mobilizat extraordinar de bine cei din opozitie, ca au ajuns sa-i aduca si pe oamenii aia, saracii, unul aflat in tratament si unul din operatie, ca sa voteze. Dar asta este jocul politic pe care l-au facut ei in Parlament…

In continuare nu stiu ce se va intampla, pentru ca sunt 6 partide care se vor lupta acum care sa dea strategia, pentru ca ei au plecat la o lupta, dar fara sa stie ce si cum, au dat jos un Guvern care era pus de oameni, in baza unui program de guvernare”.

Intrebat daca din punctul sau de vedere, PSD are ce sa-si reproseze,  in ceea ce priveste activitatea din ultima perioada – chestiuni majore, care au dus la initierea acestei motiuni de cenzura si la adoptarea ei -, Mircea a spus: “Eu nu cred ca avem ceva sa ne reprosam, ca partid, din punct de vedere al activitatii administrative. Politic poate ca am gresit la anumite decizii, la anumite lucruri. Administrativ, lucrurile au mers asa cum am promis in 2016, la alegerile parlamentare.

Pe parte politica poate ca se mai putea discuta si cu partidele din fosta opozitie, poate trebuia sa ascultam si anumite opinii ale lor si poate lucrurile ar fi decurs intr-un mod cu totul diferit, in sensul de a ne termina mandatul”.