DEPUTATUL VARGA: CADEREA GUVERNULUI DANCILA ESTE, CU SIGURANTA, UN CASTIG PENTRU ROMANIA

Caderea Guvernului Dancila este, cu siguranta, un castig pentru Romania – este opinia deputatului Vasile Varga (PNL), care afirma ca liberalii sunt pregatiti sa-si asume guvernarea si “sa repare daunele produse de incompetenta si minciuna”.

Varga considera ca in guvern “trebuie sa ajunga adevarati profesionisti”, nu oameni de calitatea celor din Guvernul Dancila: “Realitatea romaneasca a anului 2019, dupa 3 ani de guvernare PSD, arata esecul celor care au condus cu iresponsabilitate si fara viziune aceasta tara. Lipsesc autostrazile, spitalele regionale ce puteau fi construite cu bani europeni sunt doar la stadiul de studiu de fezabilitate, infrastructura de toate tipurile ramane si ea o mare problema. Educatia, aflata intr-o vesnica reforma, este, de fapt, intr-o vesnica deruta, la fel ca mai toata Romania, dupa toti acesti ani de impredictibilitate legislativa si financiara. Dar poate cel mai greu de reparat este economia, afectata de desele schimbari inoportune si de lipsa unor strategii coerente.

Caderea Guvernului Dancila este, cu siguranta, un castig pentru Romania, iar noi, liberalii, suntem pregatiti sa reparam daunele produse de incompetenta si minciuna. Evident, suntem constienti ca nu e simplu, dar la Palatul Victoria trebuie sa ajunga adevarati profesionisti, care sa dezvolte politici publice ce pot duce Romania inainte.