MUNTEANU: IN CEEA CE PRIVESTE PRESTATIILE FACUTE DE BRAI-CATA IN MUNICIPIU, SUNTEM CU PLATILE LA ZI. CE N-AM PLATIT SUNT SERVICIILE PE CARE BRAI-CATA NU LE-A PRESTAT

Serviciul de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL) Braila nu are datorii catre firm Brai-Cata SRL – asta a declarat astazi directorul SUPAGL, Dumitru Munteanu, in cadrul sedintei CLM Braila.

Munteanu a fost intrebat de consilierul municipal Petrica Popa (PNL) daca exista sau nu asemenea datorii, in contextul in care in ultimele zile in spatiul public au aparut declaratii contradictorii pe aceasta tema, primarul Marian Dragomir (PSD) declarand ca Municipalitatea a platit toate serviciile de salubritate prestate de Brai-Cata, in timp ce reprezentatii firmei au transmis un comunicat de presa in care sustin ca Primaria are datorii mari catre acest operator.

Directorul SUPAGL a precizat: “In ce priveste prestatia in municipiu, platile sunt facute la zi. Suma pe care o mai avem de dat – peste 300.000 lei – reprezinta prestatiile lunii precedente, care sunt in termen.

Mai exista o suma de bani  in discutie, care constituie motivul unui proces, este foarte veche, se refera la niste bani opriti pentru serviciul care nu a fost executat de societate – si anume colectarea selectiva – si este vorba de o suma adunata din anul 2015, pana in anul 2018. Este vorba despre 1,7 milioane lei”.