NECHITA, DUPA CE INCA O PREVIZIUNE A SA S-A ADEVERIT: CAND RANDUNICILE SE INTORC ACASA E UN SEMN CA ACEST GUVERN ARE ZILELE NUMARATE SI MOTIUNEA DE CENZURA VA TRECE

O noua previziune a consilierului judetean Ovidiu Nechita (PNL) s-a adeverit zilele trecute. Nechita, care se dovededeste a fi un gen de mama Omida cand este vorba de a “ghici” castigatorii concursurilor organizate in judetul Braila pentru diverse functiile de directori, a spus inca din luna martie a acestui an cine va castiga concursul pentru postul de director al Casei Judetene de Pensii. In acea luna, liberalul a facut o postare pe o retea de socializare in care a comentat: “Inca unul (un concurs – n.r.) trucat! PSD – cel mai bun regizor de concursuri! Marii experti in <<a se face ca fac>>. Pana si <<RANDUNICILE>> stiu asta!!!”. Nechita facea, astfel, aluzie la faptul ca persoana care urma sa castige concursul respectiv era Adrian Randunica (PSD), ce pana de curand a foast secretar de stat in Ministerul Muncii.

Previziunea consilierului liberal – care spune de ani de zile ca aceste concursuri sunt “trucate” si ca ele sunt o forma prin care, de fapt, PSD isi plaseaza oamenii in functii de conducere – s-a adeverit zilele trecute, cand  Randunica a fost declarat castigator al concursului respectiv.

In acest context, Ovidiu Nechita a comentat: “Cand randunicile se intorc acasa e un semn ca acest guvern are zilele numarate si motiunea de cenzura va trece! Pe ultima suta de metri PSD-ul asigura loc cald pentru membrii sai loiali… ca doar deh… ce e prin concurs este sfant!
Fericitul castigator nimeni altul decat RINDUNICA ADRIAN MARIUS”.