ROTARU, DESPRE INTELIGENTA PREMIERULUI DANCILA: EU N-AM PARAMETRI PENTRU A MASURA INTELIGENTA, IQ-UL SE MASOARA PE NISTE INDICATORI SI NISTE TESTE CARE TREBUIE FACUTE

“Viorica Dancila care calitati de lider pe care le-a demonstrat in aceasta perioada. Este un om de partid si a muncit mult” – sunt calitatile care, in opinia presedintelui PSD Braila, Ion Rotaru, fac din Dancila un candidat redutabil la alegerile prezidentiale.

Rotaru a fost intrebat in cadrul unei conferinte de presa de ce ar vota-o cineva pe Dancila la alegerile prezidentiale, iar raspunsul sau a fost urmatorul: ”Pentru ca Viorica Dancila, cu tot ceea ce i se pune in spate, este un om serios, un om care a muncit mult pe pozitia pe care o are astazi, de prim-ministru, ca sa puna in practica un program de guvernare cu o serie intreaga de masuri bune si foarte bune pentru tara – si avem nenumarate exemple, din acesta perspectiva. Ca se fac anumite speculatii… Eu am incredere in Viorica Dancila si cred ca va face o figura foarte buna si vom obtine un scor foarte bun la alegerile prezidentiale”.

Cat priveste faptul ca simplul fapt ca esti un om de partid si ai muncit foarte mult nu este suficient ca sa consideri ca meriti si esti capabil sa fii presedintele Romaniei, Rotaru a completat: “A avut rezultate bune, a condus bine Guvernul intr-o situatie destul de delicata, o face in continuare destul de bine si va obtine un rezultat bun”.

In contextul in care gafele presedintelui PSD Viorica Dancila sunt de notorietate, iar nivelul sau intelectual este subiect de glume in spatiul public, Rotaru a fost intrebat daca, in opinia sa, Dancila este o persoana inteligenta.

Seful  PSD Braila a raspuns: “Eu n-am parametri pentru a masura inteligenta, IQ-ul se masoara pe niste indicatori si niste teste care trebuie facute”.