12-16 NOIEMBRIE, CASA DE CULTURA „NEDELCU CHERCEA” – “TOAMNA IN CARTIER”

In perioada 12-16 noiembrie 2019, la filiala din cartierul „Nedelcu Chercea” a Casei de Cultura a Municipiului Braila se va desfasura cea de a XX-a editie a manifestarilor culturale si sportive reunite sub genericul „Toamna in cartier”.

Actiunile demareaza astazi cu un concurs de sah, miercuri va avea loc un concurs de desene cu tema „Din nou la scoala”, iar joi este programat un concurs de tenis de masa. Finalele tuturor concursurilor vor avea loc vineri.

Manifestarile se vor incheia, sambata, 16 noiembrie, la ora 11:00, la Sala Mare a Casei de Cultura „Nedelcu Chercea”, cu un spectacol intitulat „Din nou la scoala”, ce va fi oferit de Ansamblul „Valurile Dunarii” (dirijor Marius Mugur Anghelescu), precum si de grupuri artistice ale scolilor gimnaziale „Radu Tudoran” si „Nedelcu Chercea”. Spectacolul va include cantece si poezii legate de inceputul anului scolar, dar si piese din comoara folclorului romanesc. Grupul de mandoline va sustine piese orchestrale si solistice, iar vocal ansamblul va interpeta o serie de prelucrari folclorice.