2 NOIEMBRIE – ZIUA PORTILOR DESCHISE LA CASA DE CULTURA A MUNICIPIULUI BRAILA

Sambata, 2 noiembrie, Casa de Cultura a Municipiului Braila organizeaza Ziua Portilor Deschise, la sediul sau din Piata Poligon nr. 2.

Programul principalelor activitati organizate cu acest prilej este urmatorul:

* 10:30 – 11:30 – “Clipa cercului de folk” – Spectacol de muzica folk oferit de membrii Cercului de chitara, coordonat de profesorul Dumitru Popescu

* 11:30 – 12:30 – “Astazi ne distram cu Caragiale” – spectacol oferit de membrii Cercului de teatru, organizat cu sprijinul Asociatiei Culturale Ludik Art; coordonatori: actritele Flori Popa si Catalina Nedelea. Este vorba despre un spectacol de copii realizat de actrita Catalina Nedelea, in care sunt jucate personajele lui Caragiale, un colaj din “O noapte furtunoasa” si schitele “Domnul Goe” si “Bubico”. In distributie: Teodora Hahui, Amalia Ion, Maia Grigorescu, Maria Surdu, Ilie Androne, Laur Cristian, Darius Stan si Rares Cambur.

* 16:30 – 17:45 – “Folk de seara” – Spectacol de muzica folk oferit de membrii Cercului de chitara

* 18:00 – 19:00 – “Fluturele care nu mai zboara”, de Mara Popescu – Spectacol oferit de membrii Cercului de teatru, organizat cu sprijinul Asociatiei Culturale Ludik Art. In distributie: Andi Gheorghita, Catalina Comsa, Costa Panait, Alexandru Bobocea si Adriana Bibicu.

Pe toata durata evenimentului, in intervalul 09:00 – 19:00 vor putea fi vizitate expozitia de desene intitulata “Umorul face fete-fete”, a artistului Florin-Gabriel Calin, precum si expozitia “Afise”, cu instantanee de la diverse manifestari organizate de Casa de Cultura a Municipiului Braila. Totodata, cei interesati vor putea complete fise de inscriere la cursurile organizate in cadrul institutiei: canto muzica usoara si populara, chitara, mandolina, acordeon/orga, instumente de suflat, arta fotografica, teatru, dans modern.