7 NOIEMBRIE – BIBLIOTECA JUDETEANA “PANAIT ISTRATI” – CONFERINTA BOOKLAND EVOLUTION

Astazi, 7 noiembrie, intre orele 10:00-14:00, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” (Piata Poligon nr. 4), se va desfasura un nou eveniment din  seria Conferintelor BookLand Evolution. De aceasta data, speakerii vor fi: Dragos Brasoveanu – leadership trainer; Ligia Necula – jurnalist, trainer, artist; Cornelia Miler – dascal; Luminita Filipoiu – psiholog; Lucian Tilea – inginer sudor, om politic si pasionat de cultura; Faheem Nasir – reprezentant al Comunitatii Musulmana Ahmadiyya si Bianca Coropceanu – consultant educational.

“In ultima vreme se vorbeste tot mai mult despre educatie. Se pare ca usor, usor, romanii realizeaza importanta acestui pilon care sta la baza existentei unei societati civilizate. Ca sa-l citam pe Spiru Haret, <<Cum arata astazi scoala, va arata maine tara>>. Insa milioane de tineri se confrunta cu cele doua lumi paralele: online si offline. Asa ca nu e de mirare ca sunt usor dezorientati si nu stiu incotro sa o ia, deoarece la intrebarile lor, de multe ori, raspunsurile corecte nu vin nici macar din partea celor apropiati. O varianta ar fi sa stea de vorba cu persoane care au reusit sa-si indeplineasca visul, iar aceste intalniri inspirationale sunt facilitate de sase ani incoace de catre Conferintele BookLand Evolution. Conferintele sunt prezentate de profesionisti consacrati, care vin sa-i incurajeze si motiveze prin exemplul personal sa faca alegerile potrivite in viata, accentuand importanta dezvoltarii personale prin studiu si practica”, spun organizatorii.

Anul acesta, in programul Conferintelor este inclus si un moment artistic realizat de tineri, iar la Braila, pe programul artistic va fi sustinut de elevi ai Liceului de Arte “Hariclea Darclee”.

Intrarea este libera.