8 NOIEMBRIE, BIBLIOTECA JUDETEANA „PANAIT ISTRATI” – LANSAREA VOLUMULUI „FEMEIA LA 30 DE ANI”, SEMNAT DE EVELINE PAUNA

Vineri, 8 noiembrie, la ora 17:00, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila va avea loc lansarea volumului „Femeia la 30 de ani”, semnat de Eveline Pauna.

“Cartea prezinta 30 de povesti care descriu sufletul femeii la 30 de ani in nuante fie de implinire deplina, fie de cautare a sensului. Cititorii sunt invitati sa descopere 30 de femei diferite, cu aspiratii diferite, in contexte diferite de viata. De asemenea,  povestile pot descrie si o singura femeie cu 30 de fatete ale personalitatii sale”, precizeaza organizatorii.

„Cartea este despre mine, in aceeasi masura in care poate fi despre oricare femeie de 30 de ani. E o carte pentru femei, pe care este bine sa o citeasca barbatii din vietile lor”, spune autoarea.

Eveline Pauna este jurnalist si a lucrat pentru Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul National, Trinitas TV, Smart FM si TVR.

Ea a publicat patru carti:  „Sa cultivam recunostinta”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Intalniri – Nemuritorii” si „Femeia la 30 de ani”.