BOTEA, DUPA TURUL I AL PREZIDENTIALELOR: DIN NEFERICIRE, A FOST PRIMA DATA CAND AM AVUT UN REZULTAT SUB 5%

“Cel mai bun candidat la turul I al alegerilor prezidentiale l-a avut PMP, in persoana lui Theodor Paleologu, un om care s-a distins prin calitatea discursului, prin ideile deosebite pe care le-a prezentat si prin faptul ca stie exact ce inseamna sa fii un viitor presedinte” – este declaratia presedintelui PMP Braila, Viorel Botea.

In ciuda faptului ca PMP a avut “cel mai bun candidat” in turul I, la Braila, Paleologu a obtinut in turul I un rezultat “slabut”, dupa cum spune Botea: “La Braila, din nefericire, a fost prima data cand am avut un rezultat sub 5%.

Daca in municipiu am avut un rezultat foarte bun – in conditiile in care prezenta a fost extrem de mare -, in judet, colegii nostri consilieri nu intotdeauna si-au facut treaba asa cum ne-am fi dorit, in localitatile lor. De aceea, dupa finalizarea turului II al alegerilor prezidentiale, vom avea o intalnire in cadrul organizatiei, in care vom analiza cu cea mai mare seriozitate alegerile prezidentiale din turul I, in asa fel, incat punctele nevralgice sa le scoatem in evidenta si sa incercam remedierea, acolo unde este cazul. Pentru ca stim ca avem un bazin electoral solid si in mediul rural, insa neimplicarea consilierilor si neimplicrea presedintilor de organizatii din rural au dat drept consecinta rezultatul slabut pe care l-am avut la alegerile prezidentiale”.

Amintim ca Theodor Paleologu, candidatul PMP, a obtinut la Braila 4,66% din voturi.