CHIRIAC: EU SUNT FOARTE APROPIAT DE BUNUL MEU PRIETEN MIHAI TUDOSE. CA EL ESTE LA PRO ROMANIA… ASTA E!

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), neaga ca ar fi “cu bagajele la Pro Romania”, asa cum a afirmat recent liberalul Alexandru Danaila. Chiriac a declarat ca nu este apropiat de Pro Romania, ci este “foarte apropiat de bunul sau prieten Mihai Tudose”, ceea ce este cu totul altceva: “Oameni buni, nu ma lasati pe mine sa decid viitorul meu pentru mine? Domnul Danaila, in loc sa se ocupe de cariera lui politica, se ocupa de cariera mea politica? Haideti sa fim seriosi!

Este un demers administrativ pe sectorul national, de a face anumite aliante; se pare ca de fiecare data cand s-a mers la nivel national, n-a functionat si la nivel local.

Eu sunt foarte apropiat de bunul meu prieten Mihai Tudose. Ca el este la Pro Romania acum… ce sa spun…

Dar sunt foarte apropiat, vad, si de domnul Danaila, care a inceput sa-mi cunoasca prietenii – sa inteleg ca sunt foarte apropiat si de PNL… Poate o sa candidez din partea PNL, daca sunt foarte apropiat si cercul de prieteni este comun. Domnul Danaila o sa-mi propuna poate sa candidez din partea PNL, cine stie…”.

Seful judetului sustine ca alegerile din vara anului 2020 “sunt departe”, iar el se concentreaza deocamdata pe a-si duce la capat mandatul pe care il are la CJ: “Cand am venit in 2016, am venit cu un program social-democrat, cu niste proiecte pe care le-am indeplinit aproape 99,9%. Asta este dezideratul meu in fata brailenilor. Este foarte corect ca un presedinte sa candideze sub tutela unui partid. Eu sunt la PSD”.

Intrebat daca exclude varianta ca inainte de alegerile locale sa treaca la Pro Romania, Chiriac a spus: “Sunt la PSD. V-am dat raspunsul”.