CIRLIGEA (PNL): EU MA MINUNEZ CA DANCILA A LUAT SI ACESTE VOTURI. CRED CA DACA PUNEA SI GAINA PE PANOU LA PRESEDINTIE, TOT IESEA, PE MASINARIA DE VOT A PSD-ULUI

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL) se declara suprins de faptul ca Viorica Dancila, candidatul PSD, a reusit sa stranga un numar atat de mare de voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale. Chiar daca aceasta s-a situat pe locul II in preferintele electoratului, Cirligea crede ca Dancila a obtinut un numar mult prea mare de voturi, avand in vedere ca nivelul ei intelectual: “Confunda trecutul cu viitorul, Suceava cu Hunedoara si Podgorica cu Pristina. Va dati seama ca a fost, totusi, 8 ani la Bruxelles si dupa 8 ani de Bruxelles sa nu stii unde-i Hunedoara si unde-i Suceava… Si Podgorica cu Pristina… Va dati seama ca seamana… si Portugalia, daca spunea Portugalia era tot la fel, erau toate pe-acolo, erau la litera P. Si ati vazut ca ea confunda trecutul cu viitorul, <<vom lupta pentru alegerile de anul trecut>>. Interesant!

Eu, drept sa va spun, ma minunez totusi ca a luat si aceste voturi, adica cred ca daca punea si gaina pe panou la Presedintie, tot iesea, pe masinaria de vot a PSD-ului. Altfel nu-mi explic… Indiferent cat i-a batut la cap, cat i-a indoctrinat cu mariri de pensii si salarii, nu avea cum…

Cert este ca la noi in Braila avem o alta problema: votul pentru Dancila si PSD  fost creat prin situatia economica a orasului si  judetului Braila”.

In completare, presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, a precizat ca nu se pune problema ca  liberalii sa taie pensiile si salariile, asa cum sustine PSD. Liderul PNL a declarat ca intentiile guvernarii liberale vizeaza “cresterea PIB-ului, in sensul cresterii colectarii, in sensul dezvoltarii economiei romanesti, astfel incat in viitor salariile si pensiile sa poata creste sustenabil”.