DANAILA, DESPRE DEZBATERILE CANDIDATILOR LA PRESEDINTIE: KLAUS IOHANNIS A ARATAT CA ARE ANVERGURA UNUI PRESEDINTE, VIORICA DANCILA SI PSD AU FACUT CIRC SI S-AU FACUT DE RAS

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, considera ca dezbaterile organizate inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale au aratat inca o data care este nivelul celor doi candidati, respectiv Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Danaila a comentat pe aceasta tema: “Formatul de dezbatere propus de Klaus Iohannis a fost o premiera in istoria democratica recenta. A fost un dialog deschis si liber cu lideri de opinie si jurnalisti. Dezbaterea in acest format a fost o etapa fireasca intr-o campanie de dialog deschis cu societatea, pe care Klaus Iohannis a dus-o in toata aceasta perioada.

Cetatenii alegatori au vazut ca prestatia lui Klaus Iohannis versus Viorica Dancila reprezinta comunicare directa si libera cu societatea versus manipulari si minciuni citite de pe hartiute + fake-news difuzate pe toate canalele de propaganda PSD.

Diferenta colosala: Klaus Iohannis a aratat ca are anvergura unui Presedinte, pregatit pentru orice situatie, asa cum merita Romania. Viorica Dancila si PSD au facut doar circ, o improvizatie si s-au facut de ras.

Dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii a fost unul total deschis, neregizat, cu intrebari complet libere. S-a vazut un presedinte PROFESIONIST, bine pregatit, care isi cunoaste foarte bine temele si activitatea. Pe mana lui Klaus Iohannis ai siguranta ca tara va lua drumul corect.

PSD nu are ce sa ne mai spuna nou. A improvizat, a facut circ si Dancila a evitat toate raspunsurile. PSD ramane pericolul pe care il cunoastem, dar pe care nu avem voie sa-l subestimam. PSD nu s-a schimbat, este acelasi si un pericol. Avem o ocazie istorica de a termina cu PSD si PSD-ismul.

Votul pentru presedintele Klaus Iohannis este garantia ca terminam cu guvernarile si abuzurile PSD”.