DANAILA: DOMNUL DRAGOMIR TREBUIE SA INTELEAGA CA ELECTORATUL BRAILEAN NU ESTE IN BUZUNARUL SAU. EL CONSIDERA, CU AROGANTA, CA IL VOTEAZA LUMEA PENTRU CA ESTE CEL MAI DESTEPT SI FRUMOS

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, s-a convins ca desi in urma cu cateva luni primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), spunea ca in partidul sau s-ar fi putut gasi un candidat mai bun pentru alegerile prezidentiale decat Viorica Dancila, in ultima luna, in perioada de campanie, edilul a facut tot ce a putut pentru a sprijini candidatura lui Dancila. Liderul liberal a declarat astazi ca rezultatele obtinute de candidatul PSD in municipiu, in turul I al alegerilor prezidentiale, au aratat ca Dragomir nu este atat de indragit de braileni pe cat credea acesta, in aroganta sa: “L-am vazut pe primarul Dragomir foarte implicat in campania electorala si incercand sa sustina candidatul PSD – cel putin in ultimele zile, in ultima saptamana de campanie a facut tot ceea ce-i statea in putinta pentru a castiga cat mai multe voturi pentru PSD. Se dovedeste inca o data ca in ciuda unor declaratii razlete, domnul primar Dragomir in continuare sustine candidatul PSD.

Duminica a incercat cu tot dinadinsul – l-am vazut eu in oras, in cateva sectii – sa mobilizeze oamenii; au facut cateva reclamatii cu privire la unii membri de-ai nostri care aveau cate un magazin, cate un bar, cate o activitate comerciala si au fost vizitati de politie, la reclamatia directa a domnului Dragomir.

Cu toate aceste eforturi, candidatul pe care domnul Dragomir l-a sustinut, Viorica Dancila, a pierdut alegerile  la Braila – atat in municipiu, cat si in judet. Deci domnul Dragomir trebuie sa inteleaga ca electoratul nu este in buzunarul dansului, asa cum de multe ori considera si asa cum cu aroganta de fiecare data incearca sa ne arunce in fata ca are electoratul in buzunar, ca pe el il voteaza lumea pentru ca este cel mai destept si frumos si ca el sustine un candidat care are sanse sa castige presedintia. Nu, gresit!

Domnul Dragomir a gresit cand a decis sa o sustina pe doamna Dancila si a gresit cand a decis sa-i faca campanie pe bani publici, pentru ca tot ceea ce se intampla in oras in ultimele doua saptamani, din punctul meu de vedere, se intampla pentru ca primarul a hotarat sa cheltuiasca ceva din banii publici acum, la mare ceas de campanie electorala”.

Precizam ca in municipiul Braila, Klaus Iohannis, candidatul sustinut de PNL, a obtinut 25.556 voturi, in timp ce candidatul PSD, Viorica Dancila, a adunat  22.345 voturi.