DANAILA: NE DORIM CA LA BRAILA, PE 24 NOIEMBRIE SA OBTINEM UN SCOR CARE SA ZDROBEASCA PSD

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, declara ca in turul doi al alegerilor prezidentiale, care va avea loc duminica, 24 noiembrie, lupta nu se va da cu persoana Viorica Dancila, ci cu PSD-ul, care este foarte mobilizat, dupa rezultatul obtinut  de candidatul social-democrat in turul I.

Danaila sustine ca rezultatul alegerilor din 24 noiembrie este extrem de important, dar fiind ca oamenii vor decide daca vom trai intr-o “Romania normala, pe care ne-o dorim cu totii” sau nu: “De data asta, lupta nu se va da neaparat cu persoana Dancila, lupta se va da cu PSD. Toata lumea de la PSD se mobilizeaza, in ideea de a scoate un scor cat mai bun pentru partid, astfel incat sa aiba sanse ca in perioada urmatoare sa mai ceara diferite chestiuni in fata populatiei.

Ne dorim ca la Braila sa avem un scor care sa zdrobeasca PSD-ul, care sa clarifice pozitia si drumul pe care orasul si judetul nostru il vor avea in perioada urmatoare – si ma refer la alegerile urmatoare.

Este clar ca in momentul asta cu totii suntem cu ochii pe ce se intampla la alegerile prezidentiale, dar prezidentialele pot demara o serie de lucruri exceptionale, cum ar fi alegerile anticipate, urmeaza alegerile locale… Deci tot ce facem in momentul asta, modul in care oamenii voteaza, modul in care suntem perceputi va conta pentru pasii urmatori, astfel incat sa ajungem in final sa reformam Romania din temelii si lucrurile pe care le-am vazut in ultimii ani venind din partea PSD sa inceteze”.