DANAILA: TREBUIE SA SE INCHEIE EPOCA PILELOR, A FUNCTIILOR DATE PE CRITERII DE NEPOTISM, A OAMENILOR CARE DATORITA CARNETULUI DE PARTID OBTIN DIFERITE AVANTAJE DE LA STATUL ROMAN

“Am vazut in aceasta perioada atacuri desantate venite din partea celor de la PSD, o gramada de stiri din acestea false cu privire la toate subiectele posibile. Doamna Dancila a avut atacuri care nu au fost corecte, nu au fost justificate, tocmai pentru a distrage atentia de la ceea ce reprezinta, de fapt, Viorica Dancila si PSD” – este declaratia presedintelui PNL Braila, Alexandru Danaila.

Liderul liber a afirmat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca PSD a incercat sa schimbe legile justitiei, astfel incat “legea sa fie lege doar pentru oamenii de rand si nu pentru conducatorii PSD care au, in cea mai parte  lor, probleme cu justitia.

PSD este acelasi partid de baroni. Ma uitam in jurul doamnei Dancila la diferite actiuni pe care le-a facut cu partidul: in jurul dansei erau toti oamenii care erau si in jurul lui Dragnea. Deci partidul nu s-a reformat si nu s-a schimbat nimic. Este momentul ca PSD sa treaca in opozitie, ca PSD sa se reformeze.

Cei de la PSD au incercat in aceasta campanie sa denigreze cat mai mult presedintele in functie, pe domnul Klaus Iohannis, iar acest comportament nu este doar al doamnei Dancila. Acest comportament a fost initiat de catre Liviu Dragnea. Doamna Dancila este doar un exponent al regimului Dragnea-PSD, care astazi are ramificatii foarte mari in toate structurile agentiilor, directiilor, companiilor si in toate structurile din treapta a doua si a treia din statul roman. Lucrul asta trebuie sa inceteze si PSD trebuie sa iasa de la guvernare, impreuna cu toti oamenii pe care i-a numit politic. Epoca si perioada pilelor, a functiilor date pe criterii de nepotism, a oamenilor care datorita carnetului de partid reuseau sa obtina diferite avantaje de la statul roman, trebuie sa inceteze”.