DEPUTATUL MEIROSU (PRO ROMANIA): AM VOTAT GUVERNUL ORBAN PENTRU CA SUNT PRO ROMANIA!

Deputatul brailean Emilia Meirosu (Pro Romania) declara ca a votat astazi pentru Guvernul Orban din dorinta de “a pune STOP unei guvernari iresponsabile si unui premier care, de prea multe ori, ne-a facut de rusine in moduri greu de descris”. In ciuda  amenintarilor presedintelui Pro Romania, Victor Ponta, care a afirmat ca parlamentarii care vor vota guvernul PNL vor fi dati afara din partid, Meirosu a sustinut noul guvern, care a trecut astazi de votul Parlamentului cu 240 de voturi.

Deputatul brailean a explicat pe o retea de socializare: “Am votat un guvern pentru ca sunt PRO Romania! Dancila nu mai e prim-ministru! Am votat pentru a pune STOP unei guvernari iresponsabile si unui premier care, de prea multe ori, ne-a facut de rusine in moduri greu de descris.
Am votat pentru ca Romania sa nu ajunga intr-o criza profunda, cu un guvern schiop, orb, dar arogant, care, in ultimii ani, a intors spatele cetatenilor. Am votat pentru ca Viorica Dancila sa plece de la Palatul Victoria!
Dincolo de orice interese politice, personale sau de grup, responsabilitatea fata de romani, fata de cei care te-au votat, trebuie sa primeze! Nu puteam lasa ca Romania sa ramana scena pe care premierul invata limba romana, iar Guvernul sa fie preocupat mai mult de campania electorala decat de marile probleme.
Am votat responsabil! Am votat pentru ca Guvernul Dancila sa fie demis, la motiune, iar acum am votat pentru ca Dancila sa nu mai ramana nici macar o zi in plus premier interimar.
Am votat pentru Braila si pentru proiectele de infrastructura care sa lege cea mai mare realizare – Podul peste Dunare si sa dezvolte Braila.
Am votat pentru un guvern care sa-si asume rectificarea bugetara pentru educatie si sanatate.
Am votat cu gandul la oamenii blocati in mina Parosani, care au nevoie de interventia unui guvern responsabil, am votat cu gandul la deblocarea fondurilor europene, la urgentele din sanatate si educatie.

Am votat responsabil! Am votat pentru ca Guvernul Dancila sa fie demis, la motiune, iar acum am votat pentru ca Dancila sa nu mai ramana nici macar o zi in plus premier interimar. Am votat pro-tara mea, ProRomania!

Romanii sunt cei care vor judeca. Mai drept ca nimeni altcineva!”.