DEPUTATUL VARGA: ABSENTA DE LA URNE NU ESTE O SOLUTIE. SOLUTIA ESTE KLAUS IOHANNIS!

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga indeamna alegatorii sa mearga la vot duminica, 24 noiembrie, cand are loc cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale.

Intr-un comunicat dat publicitatii, Varga afirma ca „Romania a pornit pe un drum ireversibil, la capatul caruia trebuie sa fie o societate bazata pe valori si principii, pe profesionalism si mult echilibru. Romania normala nu este doar o slogan de campanie! Romania normala este o stare in care noi, liberalii, credem cu adevarat. Romania normala inseamna meritocratie, inseamna legi clare si ferme, inseamna respectarea unor angajamente.

Putem construi aceasta tara, in care fiecaruia sa-i fie drag sa traiasca, in care fiecare om sa se simta cu adevarat respectat de un stat care trebuie sa se afle mereu in slujba sa, si nu invers. In 10 noiembrie, prin victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in primul tur, romanii au aratat ca vor un asemenea stat. Dupa 30 de ani de la Revolutie, romanii nu mai vor sa stea deoparte, aleg binele de rau si minciuna de adevar.

Este suficient sa ne gandim ca in numai doua saptamani de guvernare liberala, cabinetul Ludovic Orban a decis restructurarea Guvernului de la 26 la 16 ministere, organizarea primului tur al alegerilor prezidentiale in conditii civilizate, nominalizarea Comisarului European din partea Romaniei, Adina Valean, desecretizarea Dosarului 10 august 2018, eliberarea din functie a peste o suta de demnitari publici numiti de PSD. Asa incepe normalitatea, cu decizii luate cu gandul la oameni. Sunt unul dintre cei care cred ca Ludovic Orban la Palatul Victoria si Klaus Iohannis la Cotroceni garanteaza aceasta cale spre normalitate.

Pe 24 noiembrie, sta in puterea fiecaruia dintre noi sa punem umarul la aceasta constructie, la Romania normala! Absenta de la urne nu este o solutie. Solutia este Klaus Iohannis!”.