IORDACHE: EU VREAU CA IULIAN CHIRIAC SA-SI DUCA MANDATUL PANA LA CAPAT. PE EL NU E NEVOIE SA-L DEREGLEZI. EL VINE LA SERVICIU GATA DEREGLAT SI RAMANE ASA PANA PLEACA

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) nu este dispus sa sustina prin votul sau o eventuala schimbare din functie a presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD). Si asta nu pentru ca Iordache ar considera ca Iulian Chiriac este potrivit in functia pe care o ocupa, ci dimpotriva – pentru ca acesta sa arate cat de nepriceput poate sa fie: “Eu as vrea ca domnul presedinte Iulian Chiriac sa isi duca pana la capat misiunea. De ce sa ii ofer eu domnului Chiriac posibilitatea sa zica <<A, dar cate nu faceam eu (daca nu ma schimbau din functie – n.r.)!>>, ca un bunicut, asa, pe banca, el cu doi – trei nepotei de la PSD, de la tineretul Tineretului Social Democrat. Sa le spuna: <<Mai copii, faceam, dar m-au dat jos aia si cu Iordache!>>. Nu frate, continua-ti proiectele! Care? Nu are niciunul! Nu conteaza, poate ii trece vreunul prin cap…”.

Cat priveste declaratiile recente ale sefului judetului cu privire la faptul ca “infrastructura merge foarte bine”, PND-istul a comentat: “Drumurile sunt ca in 1900 toamna. De ce se filmeaza la Braila toate filmele despre perioada comunista? Pentru ca decorul e la fel ca inainte, adica nu mai sunt cheltuieli de productie. Unde filmezi nu conteaza, e ca inante de ’89. Care infrastructura?! Ea nu exista!

Habar nu are, saracul, ce-i cu el! Eu il inteleg, ca poate nu s-a gandit niciodata sa fie presedinte. Dar a ajuns presedinte si din nefericire, din spun altii, nici n-a ascultat ce i s-a spus…

El vrea sa fie dat afara (din functia de presedinte CJ Braila – n.r.), este dorinta lui intima: <<Sa fiu dat afara, sa pot sa ma plang ca eu faceam (daca ramaneam in functie – n.r)>>. Pentru ca daca va fi lasat pana la sfarsit, toata lumea va vedea cat de prost e.

Nu e nevoie sa-l dereglezi. El vine la serviciu gata dereglat si ramane asa pana pleaca. Si este foarte fericit cu aceasta situatie.

Amintim ca liberalii au anuntat in urma cu circa o saptamana ca vor demara negocieri in incercarea de a schimba majoritatea in Consiliul Judetean si daca va fi posibil (adica daca vor strange un numar suficient de voturi), chiar si schimbarea din functie a presedintelui CJ, Iulian Chiriac.