IORDACHE: PSD NU-I MAI CERE NIMIC LUI CHIRIAC, FIINDCA TOTI STIU CA E UN TRANSFUG LA PRO ROMANIA. PSD NU-L SCHIMBA PE CHIRIAC DIN FRUNTEA CJ PENTRU CA ACEST PARTID NU MAI ARE MAJORITATEA IN CONSILIU

“Nu face nicio intelegere cu mine?! Dar cine i-a spus ca as fi interesat de vreo intelegere cu el?” – este comentariul consilierului judetean Stefan Catalin Iordache (PND) la declaratiile recente ale presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), pe acesta tema. Chiriac a declarat ca nu este dispus sa faca vreo intelegere cu Iordache, in scopul mentinerii actualei majoritati in CJ (pe care liberalii incearca sa o schimbe).

“Domnul presedinte Chiriac a zis ca nu face nicio intelegere cu mine si nici nu ma numeste pe niciun post. Dar nu i-a cerut nimeni… Nu am vorbit cu el, nu i-am cerut nimic, nu i-am propus nimic, nu are nicio legatura atitudinea mea din CJ cu ce viseaza domnul Chiriac. Adica prinde avioane…” , a declarat astazi Iordache, in cadrul unei conferinte de presa.

Pe de alta parte, consilierul PND considera “puerila” afirmatia lui Chiriac ca nu va face acest gen de intelegere cu Iordache “nici daca ii cere partidul”: “Lui nu-i cere partidul nimic, toata lumea stie ca e un transfug la Pro Romania, asa ca nu mai e cazul sa-si mai exprime vreo parere din postura de reprezentant al PSD. El este un pseudo-reprezentant al PSD acum”.

Iordache a mai spus ca singurul motiv pentru care PSD-ul nu-l schimba pe Chiriac din functia de presedinte CJ este ca partidul amintit “nu mai are majoritatea in Consiliu si se multumeste cu aceasta pseudo-majoritate”.