KLAUS IOHANNIS II CHEAMA PE ROMANI LA VOT: “PSD NICIODATA NU SI-A SCHIMBAT NARAVUL”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD trebuie trimis in Opozitie ”pentru ani buni” si a facut apel la romani sa mearga la vot pe 24 noiembrie. Pe baza votului romanilor, Klaus Iohannis va construi ”Romania normala”, alaturi de Guvernul PNL.

Presedintele Klaus Iohannis a mers pe jos prin Galati, spre sala in care a avut loc intalnirea cu cetatenii din judetul Galati. Klaus Iohannis a fost intampinat de numerosi galateni. Oamenii au dat mana cu presedintele Romaniei si au facut fotografii cu acesta. Seful statului a fost solicitat sa semneze autografe pe cea mai recenta carte pe care a scris-o.

Klaus Iohannis a dialogat si cu jurnalistii, intr-o conferinta de presa organizata la intrarea in Sala Sporturilor. La eveniment  au luat parte 3.000 cetateni si simpatizanti ai PNL.

In fata simpatizantilor din Galati, Klaus Iohannis a declarat ca ”eroii alegerilor sunt oamenii cu stampila de vot in mana”. ”Schimbarea se produce si este foarte buna pentru Romania. Deja am reusit sa inlaturam, prin motiune de cenzura, acel guvern pesedist esuat. Un guvern esuat condus de contracandidata mea in acest tur doi al alegerilor. Un guvern esuat al regimului de trista amintire Dragnea-Dancila. Si am reusit apoi sa instalam un guvern liberal, Guvernul Ludovic Orban, care deja a facut primii pasi importanti si vom continua in forta! Asta vrem noi sa facem”, a transmis seful statului.

„PSD trebuie indepartat de la butoane”

Lupta impotriva PSD nu s-a incheiat, chiar daca PNL a castigat primele batalii. ”Insa, dragii mei, lupta noastra nu s-a terminat si nu se va termina inainte de parcurgerea intregului ciclu de alegeri. Dupa turul doi, urmeaza localele, urmeaza alegerile parlamentare. Si sa va spun de ce este extrem, extrem de important sa mergem la vot si sa votam corect, adica PNL. Este foarte important, fiindca noi dorim sa facem Romania bine”, a continuat presedintele Iohannis.

Seful statului isi doreste ca Moldova sa fie legata de restul tarii printr-o autostrada si prin cai ferate. ”Eu nu mai imi doresc ca romanii sa se simta inferiori celor din Europa de Vest. Eu stiu ce pot romanii, eu stiu ce poate Romania. O stiu din proprie experienta. Am vazut ce se poate intr-un oras. Asta va garantez ca se poate in toata Romania”, a declarat Klaus Iohannis. ”Insa, dragii mei, pentru asta trebuie sa votam si trebuie sa muncim. Si mai e nevoie de ceva. Este nevoie sa trimitem PSD in opozitie. PSD trebuie indepartat de la butoane si trebuie indepartat de la butoane pentru ani buni”, a continuat Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis a explicat ce inseamna Romania normala. ”Nu ne dorim luna de pe cer, dar tot romanul are dreptul la o viata normala, la o tara normala, la scoli bune pentru copii, la spitale care functioneaza, la drumuri. Si la politicieni care se implica pentru Romania si pentru romani. Or acesti politicieni la PSD nu-i vedem. Asa ca, dragii mei, haideti sa obtinem un vot atat de clar, incat PSD sa fie trimis in opozitie pentru ani buni, ca sa incepem noi sa refacem Romania pana cand devine Romania normala”, a declarat Iohannis.

Apel pentru participarea la vot

Seful statului nu este de acord cu cei care spun ca PSD s-ar fi schimbat dupa era Dragnea. ”Sunt oameni care imi spun: <<Domnule Presedinte, totusi, acum haideti, mai lasati-o cu PSD, ca nu mai e chiar asa de rau ca pe vremea lui Dragnea>>. Stiti ce? Asta este o mare capcana. Chiar daca voua si altora li se pare ca poate PSD nu mai este asa de rau, in realitate, PSD a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata nu si-a schimbat naravul. De aceea, PSD trebuie sa mearga pentru mai multi ani in opozitie!”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

Trimiterea PSD in Opozitie trebuie facuta prin vot. ”Si pentru acest lucru, dragii mei, este nevoie sa mergem la vot. Si pentru acest lucru este nevoie sa obtinem un vot atat de clar, incat nu-si mai pune nimeni problema daca PSD revine sau nu. Noi trebuie sa votam asa ca sa nu revina decat dupa ani si ani, si in acest timp sa punem noi tara pe picioare. Noi, impreuna cu celelalte forte democratice din Romania, sa reparam tara, sa o facem normala si pentru asta, repet – va spun voua, galatenilor, va spun voua, romanilor – este extrem, extrem de important: duminica, pe 24 noiembrie, sa mergem sa votam!”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.