KLAUS IOHANNIS: PSD ESTE IN CONTINUARE PUTERNIC INSURUBAT. AICI, LA BRAILA, VOI STITI CARE ESTE SITUATIA SI VA INVIT SA SCHIMBATI STAREA DE FAPT

“Stiti care este diferenta dintre mine si PSD-isti? PSD-istii de 30 de ani incoace au convingerea ferma ca fara ei la butoanele puterii in Romania nu se poate. Eu am convingerea ferma ca cu ei la butoanele puterii nu se mai poate” –  este declaratia facuta in aceasta dupa-amiaza la Braila de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a aflat intr-o vizita electorala in orasul nostru si a fost insotit de mai multi lideri liberali, intre care s-au aflat prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan si secretarul general al partidului, Robert Sighiartau.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu alegatorii la Sala Polivalenta, unde au fost prezenti circa 3.000 de braileni din municipiu si din judet, parlamentari liberali si alesi locali PNL. In acest cadru, Klaus Iohannis a afirmat ca “avem motive de optimism”, fiindca PNL a castigat alegerile europarlamentare, apoi a trecut referendumul pentru Justitie cu un numar foarte mare de voturi, dupa care a trecut motiunea de cenzura si nu in ultimul rand, acum avem “Guvernul Ludovic I”.

“Castigatorului ii sade bine cu modestia”, a continuat  seful statului, care a precizat ca PNL si el, ca presedinte, “vor avea in continuare lupte grele de dus”, fiindca PSD este “in continuare puternic insurubat”: “Daca cineva isi imagineaza ca PSD-ul a disparut sau dispare peste noapte, eroare! Nu va fi asa. Aici, la Braila, voi stiti care este situatia si va invit sa schimbati starea de fapt”.

Klaus Iohannis a cerut mobilizarea generala a liberalilor si romanilor, in general, pentru batalia electorala si a incheiat: “Ma bazez pe voi in aceasta lupta. Fara romani de partea sa, niciun politician nu poate sa reuseasca”.