MIHAI TUDOSE: IL INCURC FOARTE TARE PE PONTA SI FACE ORICE CA SA MA FACA SA PLEC DIN PARTID. STITI CUM E VORBA ACEEA CU ”SA TE FEREASCA DOMNUL DE RUGA INDEPLINITA”…

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose ii sugereaza presedintelui Pro Romania, Victor Ponta, ca in loc sa suspende sau sa dea afara din partid parlamentari si fondatori ai Pro Romania, ar face mai bine sa paraseasca el insusi acest partid.

Intr-o postare facuta in urma cu cateva minute pe o retea de socializare, Tudose comenteaza cu referire la seful partidului din care face parte: “Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Ponta de a <<scapa>> cat mai repede de toti cei care il <<incurca>>, nefiind de acord cu toate ideile lui. A reusit sa-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/indepartat parlamentarii care nu asculta orbeste orice edict. A reusit ca in cateva luni sa devina nefrecventabil si lipsit de credibilitate. Il incurc foarte tare si eu si in consecinta, face orice sa ma faca sa plec… Stiti cum e vorba aceea cu <<sa te fereasca Domnul de ruga indeplinita>>….
Fiindca atunci, cu noi toti plecati, el va mai vinde iluzii pana la parlamentare, cand pragul de 5% va fi de neatins…
Sansa PRO, Victore, e… plecarea ta”.

Amintim ca scandalul in Pro Romania a pornit de la faptul ca Ponta a cerut parlamentarilor partidului sau sa nu voteze  investirea Guvernului Orban, insa mai multi deputati, intre care si Daniel Constantin si Sorin Campeanu, au votat si au fost exclusi din partid. Pe de alta parte, europarlamentarul Mihai Tudose a fost unul dintre cei care s-au pronuntat clar in favoarea investirii noului Guvern.

Aseara, intr-o emisiune de televiziune, Ponta a declarat, cu referire la Tudose: ”A votat cu guvernul PNL, a votat cu Iohannis, probabil ca acum locul lui e la PSD. La Pro Romania sigur nu mai e locul lui. I-am facut un rau foarte mare: m-am retras de pe lista, ca sa se duca europarlamentar in locul meu. Cum orice fapta buna ramane nepedepsita, s-a hotarat sa ma omoare…”.