TABARAC: DIRECTORUL ADMINISTRATIEI PIETELOR ARE ANUMITE VENDETE CU DIVERSI ANGAJATI CARE NU II SUNT TOTAL SUPUSI. CAT VOM MAI ACCEPTA CA DOAMNA DIRECTOR SA IA MASURI ABUZIVE?

Directorul Administratiei Pietelor si Targurilor (APT), Meluta Dragut (PSD), ia masuri abuzive, iar subordonatii sai sunt “subjugati psihic”, fiind amenintati ca daca nu fac ce le cere ea, vor fi concediati – este ceea ce spune consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL). Liberalul acuza faptul ca desi el si colegii sai liberali au semnalat in plenul CLM Braila, dar si in diferite conferinte de presa, mai multe nereguli sau abuzuri de la APT, Dragut este bine mersi si nimeni din conducerea Primariei sau din AGA de la APT nu ii cere socoteala pentru deciziile sale.

Ieri, in sedinta CLM Braila, Tabarac a prezentat cazul a doi angajati ai APT care au fost concediati, care au dat in judecata institutia amintita si carora instanta le-a dat castig de cauza. Consilierul municipal a declarat ca prejudiciul adus APT in acest caz a fost de circa 1 miliard lei vechi si a acuzat-o pe Dragut ca fiind vinovata de producerea acestui prejudiciu: „Anul acesta au fost doua – chiar trei – masuri abuzive pe care le-a luat doamna director. Doua au fost acelea de a da afara doi angajati si aceste persoane au castigat in instanta procesele cu APT si au fost repuse pe functii. Doamna director a creat un prejudiciu societatii prin masurile pe care le-a luat. Mai mult decat atat: cel putin unuia dintre angajati i-au fost recunoscute si date daune morale in valoare de 25.000 de lei, pentru masura abuziva pe care a luat-o doamna director.

Doamna director are anumite vendete acolo, cu diversi angajati care nu ii sunt total supusi. Cat mai acceptam ca la APT un director sa faca ceea ce doreste? Pentru ca aceste greseli, aceste abuzuri pe care le face ne costa pe noi toti. Prejudiciul pentru cei doi angajati se ridica la aproximativ 1 miliard lei vechi, cu salariile compensatorii, daune morale si cheltuieli de judecata. Cat vom mai accepta ca doamna director sa ia masuri abuzive, iar AGA sa nu ia nicio masura? Domnule primar, dvs ati lucrat in privat, cand greseati, erati tras la raspundere, daca nu chiar dat afara… Cat mai toleram un abuz din partea unui director care a demonstrat, de fiecare data cand a luat o masura, ca a fost una gresita?”.