TABARAC: MERGETI DUMINICA LA VOT, FIINDCA FIECARE VOT ESTE IMPORTANT!

“Mergeti duminica la vot, fiindca fiecare vot este important!” – este mesajul consilierului municipal Adrian Tabarac (PNL) catre brailenii care inca se mai afla in judet, dar si catre aceia care au plecat in alte zone din tara si din lume – si mai ales catre tineri.

Tabarac a declarat astazi ca la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va desfasura pe 24 noiembrie, romanii au ocazia sa spuna “Da” unei Romanii normale, nu Romaniei de tip PSD, in care lucrurile functioneaza pe sistemul Pile, Cunostinte, Relatii (PCR): “Tot felul de directori care au fost angajati – numiti, desi au picat de mai multe ori cu note rusinoase examenul pe acele posturi, directori in societati ale statului care si-au falsificat diploma si au aparut cu studii superioare, desi nu aveau studii superioare, alti membri si lideri PSD care si-au <<inflorit>> CV-ul, pentru a da bine, cu tot felul de cursuri…”.

In opinia liberalului, nu este benefic pentru Romania sa aiba in urmatorii 5 ani un presedinte ca Viorica Dancila, care provine dintr-un asemenea partid ce “il are si acum drept icoana pe Liviu Dragnea”: “Acest partid a dat si termenul de <<baron local>> si tocmai de aceea trebuie sa avem o Romanie fara PSD. Nu trebuie ca, asa cum am mai spus, culoarea carnetului de partid sa faca diferenta dintre oameni; cu totii suntem egali. PSD trebuie sa se reformeze, sa se scuture de toate aceste persoane care n-au facut cinste Romaniei si dupa aceea, cumva, avea un cuvant de spus pe scena politica”.