V. BOTEA: KLAUS IOHANNIS ARE O STABILITATE, O GANDIRE DESTUL DE MATURA. DAN BARNA ESTE O PERSOANA DESTUL DE IDEALISTA SI NU-SI RESPECTA PROMISIUNILE, DIN PUNCT DE VEDERE DOCTRINAR

Daca in turul II al alegerilor prezidentiale ar fi intrat Klaus Iohannis (candidatul sustinut de PNL) si Dan Barna (candidatul USR – PLUS), PMP l-ar fi sustinut pe Iohannis – este ceea ce spune presedintele PMP Braila, Viorel Botea.

Liderul PMP a explicat ca exista niste suspiciuni de natura penala in ceea ce-l priveste pe Dan Barna si desi nu are certitudinea ca acesta este vinovat, nu are nici certitudinea ca este nevinovat: ”Diferenta intre cei doi candidati este evidenta. Presedintele Klaus Iohannis este o persoana care are o stabilitate, o gandire destul de matura, comparativ cu domnul Barna, care este o persoana destul de idealista si nu in ultimul rand, nu-si respecta promisiunile, din punct de vedere doctrinar, vizavi de toti aceia care au probleme cu justitia si care sunt implicati, dovedit sau nu, in diverse acte… nu neaparat <<acte de coruptie>>, ca acum nu sunt eu acela care sa spuna ca ce se discuta despre domnul Barna este un act de coruptie, dar sunt suspiciuni in tot ceea ce a desfasurat el inainte”.