V. BOTEA: PMP, FIIND UN PARTID DE DREAPTA, VA VOTA ALATURI DE DREAPTA. RECOMANDAM MEMBRILOR SI SIMPATIZANTILOR NOSTRI SA IL VOTEZE IN TURUL II PE KLAUS IOHANNIS

PMP Braila recomanda membrilor si simpatizantilor acestui partid ca in turul II al alegerilor prezidentiale sa il voteze pe Klaus Iohannis – este declaratia facuta in cadrul unei conferinte de presa de presedintele PMP Braila, Viorel Botea.

Acesta a explicat decizia luata de conducerea partidului: “Partidul Miscarea Populara, fiind un partid de dreapta, va vota, evident, alaturi de dreapta. Cu siguranta, noi il vom vota pe presedintele Iohannis, chiar daca nu totdeauna ne-a multumit sau nu totdeauna am avut cele mai bune cuvinte de spus – pentru ca noi, de fapt, am considerat ca domnul Theodor Paleologu este cel mai bun candidat pentru prezidentiale. Dar fiind un partid de dreapta, avand acelasi tip de doctrina cu PNL-ul, fiind impreuna atat la nivel national, printr-o alianta, cat si la nivel european, noi recomandam tuturor membrilor si simpatizantilor nostri sa il voteze in turul II 2 pe Klaus Iohannis”.

Botea a lasat sa se inteleaga ca desi in turul II al alegerilor prezidentiale PMP Braila va merge alaturi de PNL, sustinandu-l pe Klaus Iohannis, la nivel local, organizatia judeteana  PMP va ramane alaturi de PSD: ”Asta (decizia vizand sustinerea presedintelui Iohannis la prezidentiale – n.r.) nu inseamna ca noi nu vom merge in continuare sa fim alaturi de toti brailenii in toate proiectele pe care le avem de votat si le avem de discutat in Consiliul Judetean si in consiliile locale si cu siguranta vom avea aceeasi atitudine corecta, pozitiva, in favoarea cetatenilor, indiferent ca acesti cetateni sunt de dreapta sau de stanga”.