CHIRIAC: SPER CA MIHAI TUDOSE SA SE GANDEASCA FOARTE REPEDE SI SA REVINA IN PSD. ACEST LUCRU AR FI UN MARE CASTIG PENTRU PSD BRAILA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) spera ca europarlamentarul Mihai Tudose, deputatul Emilia Meirosu si ceilalti demisionari din filiala Braila a Pro Romania vor reveni in tabara social-democrata cat mai repede.

Chiriac i-a ironizat astazi pe cei care s-au inscris sau reinscris in Pro Romania – filiala Braila, dupa demisia in bloc a membrilor acestei organizatii: “Stiu ca a fost facuta o invitatie catre toti demisionarii din Pro Romania – vorbim de demisionari, nu de cei care au mai ramas. Nu cat cati or mai ramane, unul, doi, trei; asa se spune, ca mai sunt 3 membri la Pro Romania, noul presedinte sau coordonator infiripat de domnul Ponta si mai sunt doi – nu vreau sa le dau numele – care s-au inscris, unul chiar astazi. Sa fie sanatos, sa-si duca proiectele politice.

Despre Mihai Tudose eu am declarat-o si o declar de fiecare data: este si va ramane prietenul meu, avem o relatie foarte apropiata si sper sa se gandeasca foarte repede si revenirea lui in PSD va fi un mare castig pentru PSD Braila, ca noi vorbim despre PSD Braila. Apoi vom vedea ce se intampla la nivel central”.

In ceea ce priveste comunicatul de presa emis zilele trecute de conducerea social-democrata, prin care erau invitati sa vina (sau sa revina) in PSD  toti demisionarii din Pro Romania Braila, Chiriac a comentat: “Am considerat in decizia Biroului Permanent ca orice membru demisionar poate aduce plus valoare organizatiei PSD si atunci presupun ca acest comunicat a fost pentru toti demisionarii din Pro Romania, inclusiv pentru domnul europarlamentar Mihai Tudose”.