MEIROSU: AM ALES SA NE LUAM RAMAS BUN DE LA POLITICA PUMNULUI IN GURA, DUSA IN ULTIMA PERIOADA DE VICTOR PONTA (DRAGNEA 2). NE PREZENTAM DEMISIA

Deputatul  Emilia Meirosu anunta demisia in bloc a membrilor Organizatiei Pro Romania Braila, ca urmare a modului in care intelege sa conduca acest partid presedintele Victor Ponta.

Meirosu anunta printr-un comunicat de presa: “In urma consultarilor cu membrii din Organizatia Pro Romania Braila, astazi, 07.12.2019, am ales sa ne luam ramas bun de la politica pumnului in gura, dusa in ultima perioada de Victor Ponta (Dragnea 2).
In urma atacurilor constante pe care presedintele Pro Romania le-a avut atat la adresa celei mai puternice organizatii din partid si la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brailean, electorat de centru-stanga, ne prezentam demisia.

De ce plecam? Partidul inseamna oameni care au experiente si competente, idealuri si nazuinte. Organizatia Braila si-a dorit consultarea si optiunile sa fie luate in considerare. Pornind acest proiect, ne-am gandit si am promovat ideile de modernizare a statului roman si reprezentarea unei parti din electoratul Romaniei care nu se regasea in politica.
Politica liderilor centrali ai Pro Romania a creat o ruptura intre oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.  Asadar, ramanem aceiasi oameni care se delimiteaza cu demnitate de minciuna si o echipa care va lucra pentru Braila si Romania!”.

La randul sau, consilierul judetean Marian Capatina a comentat pe o retea de socializare: “Azi mi-am dat demisia din partid! Transmit prin mediul virtual doua dreptunghiuri d-lui V.V. Ponta”.