SEFUL DE CABINET AL PREFECTULUI BOBOC VA FI JURNALISTA ANA MARIA CURCA

Prefectul Brailei, Catalin Boboc, nu are deocamdata, la modul oficial, nici sef de cabinet si nici vreun consilier – si asta pentru ca nu a avut posibilitatea legala sa faca astfel de angajari.

Boboc a explicat astazi ca  angajarile sunt blocate in institutia amintita si este necesara o aprobare de la ministrul de resort: “Deocamdata nu exista un sef de cabinet; evident ca am in vedere niste oameni, ma gandesc la cineva. Am analizat si chiar vreau sa fac echipa cu acesti oameni si incerc sa caut pentru fiecare domeniu oameni potriviti si pregatiti. Nu am reusit sa facem pasi concreti in sensul acesta pentru ca pur si simplu sunt blocate posturile astazi, avand in vedere ca mandatul vechiului prefect a incetat cu cateva zile inainte de a fi numit un nou prefect si deci, nu a existat o continuitate. Daca era facut schimbul de prefecti in aceeasi zi si semnam in aceeasi zi contractele cu noii angajati ai cabinetului prefectului, nu ajungeam in situatia aceasta. Pentru ca vechile contracte au incetat, am solicitat ministrului deblocarea acestor posturi – asa e procedura legala”.

Boboc a mai afirmat ca din ceea ce stie el, sunt 4 posturi in organigrama, strict pentru cabinetul sau, insa in momentul acesta niciunul nu este ocupat. El  precizat insa ca seful sau de cabinet va fi jurnalista Ana Maria Curca (foto), care a lucrat pana acum la “Obiectiv – Vocea Brailei”.