BIBLIOTECA „PANAIT ISTRATI” ORGANIZEAZA O SELECTIE IN VEDEREA INSTRUIRII GRATUITE A 10 PERSOANE IN MESERIA DE BUCATAR

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza o selectie in vederea instruirii gratuite a 10 persoane in meseria de bucatar. Durata acestei activitati este de 100 de ore, accentul fiind pus pe modalitati diverse de preparare a pestelui. La finalul cursului, fiecare candidat va primi diploma din partea Scolii Nationale de Excelenta in Gastronomie „Bella Italia”.

La programul „Bucataria Dunarii” pot participa persoane  cu cel putin 12 clase absolvite, cu domiciliul in zona FLAG Braila (informatii despre Zona Pescareasca a Municipiului Braila pot fi gasite aici:

https://www.pescuitbraila.ro/wp-content/files/Anexa_A_Zona_pescareasca_mun.Braila.pdf).

Cei interesati trebuie sa depuna CV-ul la sediul Bibliotecii Judetene „Panait Istrati”, din Piata Poligon, nr. 4, etajul II, Compartimentul Relatii cu Publicul, persoana de contact Dana Ciutacu. Inscrierile se vor face pana pe data de 1 februarie 2020, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 16:00, respectand principiul datei de depune a documentelor, iar organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta doritorii. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0721.214259.

Persoanele care vor participa la aceasta activitate trebuie ca pana la jumatatea cursului sa identifice si sa propuna 5 retete pe baza de peste si/sau crustacee, din gastronomia locala.

Programul de instruire „Bucataria Dunarii” face parte din proiectul „Scoala de vara dunareana – activitati non-formale pentru zona Brailei”, finantat prin POPAM 2014 – 2020.