BOBOC: DACA SUNT ATACAT SAU IRONIZAT, NU TREBUIE SA RASPUND, CACI SUNT PREFECT… NU STIU CU CE FEL DE PREFECTI E OBISNUIT DOMNUL CHIRIAC, DAR N-AM AUZIT ABSURDITATE MAI MARE!

Prefectul Brailei, Catalin Boboc, raspunde pe o retea de socializare presedintelui CJ, Iulian Chiriac (PSD), care declara ieri ca reprezentantul Guvernului in teritoriu “joaca politic” si “se angreneaza in niste discutii cu fosti, viitori, actuali oameni politici, prefecti si asa mai departe, raspunzand unor atacuri”.

Boboc il ia peste picior pe Chiriac, comentand ca nu stie cu ce gen de prefecti este obisnuit seful judetului si il anunta pe acesta ca nu are de gand sa accepte “ironii ieftine si acuzatii false”: “Daca sunt atacat sau ironizat, nu trebuie sa raspund, caci sunt prefect!

Asta imi transmite public presedintele Consiliului Judetean, care mai spune ca sunt la limita legii daca raspund unor atacuri la adresa persoanei mele sau a institutiei pe care o conduc.

Voi raspunde elegant si argumentat la orice referire la persoana mea sau la Institutia Prefectului. Cam asa e in democratie!

Nu stiu cu ce fel de prefecti e obisnuit domnul Francisk Iulian Chiriac, dar n-am auzit absurditate mai mare. Pentru ca sunt prefect, trebuie sa accept ironii ieftine si acuzatii false, sa ma inchid in birou si sa astept sfarsitul programului de lucru? Nu doar ca e gresit, e foarte gresit…”.