BOBOC: MA DISTREAZA PUTIN INTREBARILE LEGATE DE CONSILIERII PE CARE MI I-AM ALES. NU STIU DACA PANA ACUM S-AU CUNOSCUT CONSILIERII PREFECTILOR ANTERIORI; NICI PREFECTII SI SUBPREFECTII NU ERAU CUNOSCUTI PREA BINE

Prefectul Brailei, Catalin Boboc, se arata surprins de interesul pe care il manifesta presa pentru consilierii pe care i-a angajat la cabinetul sau.

L-am intrebat astazi ce persoane a mai angajat la cabinetul sau, in afara Anei Maria Curca (ziarista) si a lui Vasile Cortez (fost consilier judetean).

Prefectul a raspuns: “E o tema care putin ma distreaza… Nu stiu daca pana acum vreodata s-a cunoscut… cred ca nici prefectii si subprefectii n-au fost cunoscuti foarte bine. De data asta vad ca si membrii cabinetului, cei care compun cabinetul sunt importanti si ma bucur ca-i asa, ca mi-am ales niste oameni cu care chiar fac echipa foarte buna. E vorba de Ana Maria Curca, e vorba de Miruna Rusu, cea care a mai lucrat aici de ceva timp si are o experienta in relationarea cu institutia, e vorba de Cortez Vasile, cel pe care l-am luat consiler pe relatia cu unitatile administrativ teritoriale – ceea ce, de fapt, face de-o viata sau cel putin de vreo 12 ani, de cand colaboram noi – si mai e un post inca liber, dar astept sa fie numit si un subprefect, pentru ca subprefectul nu are pe cineva care sa-l ajute la documente si atunci am sa-i repartizez un om de aici, din cancelarie, ca sa-l ajute”.