CHIRIAC: BRAILA VA PRIMI OPT AUTOSPECIALE NOI DE TIP AMBULANTA. AM VRUT SA FAC ACEST ANUNT CA SA NU-SI ALOCE MERITUL ALTCINEVA, SA SE POZEZE ALTCINEVA CU ELE

Opt autospeciale noi de tip ambulanta vor sosi la Braila, pentru dotarea Serviciului de Ambulanta Judetean si a ISU.

Anuntul a fost astazi de presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), care a declarat ca are informatia “pe surse”: “Va aduceti aminte ca pe vremea Guvernului Tudose, impreuna cu secretarul de stat Raed Arafat s-a facut un program amplu de imbunatatire a parcului auto la serviciile de ambulanta si inspectoratele pentru situatii de urgenta. In viitorul apropiat – nu stiu cand – vor incepe sa soseasca la Braila inca cinci ambulante noi-noute  – eu imi doream sase – la Serviciul de Ambulanta si trei autospeciale care vor deservi SMURD”.

Intrebat ce vrea sa spuna prin faptul ca “are informatia pe surse” , Chiriac a raspuns: “Am vrut sa fac acest anunt ca sa nu-si aloce meritul altcineva, pentru ca a fost acordul-cadru semnat pe Guvernul Tudose, un guvern competent si era de datoria mea sa fac acest anunt.

Nu stiu cand, dar o sa soseasca aceste ambulante. N-as vrea sa se pozeze altcineva cu ele, ci sa reamintim al cui este meritul si cine a semnat acordul cadru pentru aceste ambulante”.