DANAILA: IN PREZENT SE FACE UN SONDAJ DE OPINIE CARE VA CONTA IN DESEMNAREA CANDIDATILOR PNL BRAILA PENTRU PRIMARIA MUNICIPIULUI SI CJ. SONDAJUL ESTE FACUT DE PNL-UL CENTRAL

In aceasta perioada se face un sondaj de opinie pentru a se evalua imaginea si popularitatea unor liberali braileni, iar in baza rezultatelor obtinute se va lua o decizie cu privire la persoanele cele mai potrivite pentru a candida la Primaria municipiului si – daca legea va fi modificata – la presedintia Consiliului Judetean. Este informatia furnizata astazi, in cadrul unei conferinte de presa, de presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, care a fost intrebat cand se vor stabili candidatii organizatiei pentru alegerile locale din vara acestui an.

“Candidatii la Primaria municipiului si la CJ urmeaza sa fie desemnati pe criterii de performanta electorala, de incredere si de reprezentare  cetatenilor – astea sunt principalele obiective ale noastre. Probabil ca in perioada 15 februrie – 1 martie o sa stabilim care sunt candidatii pentru Primarie si pentru Consiliul Judetean. In rest, in comunele din judet, acolo unde sunt primari in functie, ei vor fi in continuare candidatii nostri pentru functiile de primari – si-au exprimat acordul cu totii – si sunt localitati in care cu siguranta vom avea un numar mult mai mare de voturi, localitati pe care PNL le va castiga si unde vom invinge, sunt convins, niste primari ai PSD care nu au facut foarte multe lucruri pentru comunitate”, a afirmat liderul liberal.

Intrebat cine sunt liberalii care au fost inclusi in acest sondaj de opinie, Danaila a raspuns ca sondajul este realizat de PNL-ul central si ca decizia a fost luata de conducerea centrala, insa organizatia liberala locala a facut mai multe propuneri in acest sens: “Ne-au consultat, noi avem avut niste pareri, dar nu stim cine a fost introdus in sondajul final”.