IULIAN CHIRIAC CONSIDERA CA LA ACEST MOMENT EL REPREZINTA VIITORUL, IN CEEA CE PRIVESTE SCHIMBAREA GENERATIILOR IN CONDUCEREA PSD BRAILA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, declara ca atunci cand se vor organiza alegeri pentru desemnarea noii conduceri a PSD Braila va candida pentru functia de presedinte, daca va beneficia de sustinerea colegilor sai.

Seful judetului este acum pe cai mari, dupa revenirea in PSD a europarlamentarului Mihai Tudose, ce il sustine pe Chiriac si in vederea candidaturii pentru un nou mandat de presedinte al CJ Braila.

Iulian Chiriac a afirmat astazi, cu privire la candidatura sa la presedintia PSD Braila: “Voi candida. Mai e pana acolo…

Nu s-a luat o hotarare, vor fi niste decizii luate la nivel central si in momentul in care se vor da decizii pentru organizarea de alegeri imi voi depune si eu candidatura.

Eu am mai declarat ca daca colegii vor si considera ca eu pot sa-i reprezint mai bine ca si presedinte al organizatiei judetene PSD Braila, cu mare drag voi intra in aceasta cursa.

Eu imi doresc sa ma sustina colegii. Eu imi doresc o echipa foarte puternica, exact cum este si acum, s-o imbunatatim, sa fie mult mai puternica, mult mai dinamica, sa putem sa avem un ciclu de schimbare a generatiilor – ceea ce mi se pare corect si normal. Si s-a vorbit si la Conferinta Judeteana a PSD Braila de viitor, trecut si prezent, asa ca e si datoria noastra sa crestem in spate alti tineri care, la randul lor, sa poata sa ne ia locul”.

Intrebat daca, in opinia sa, la acest moment el reprezinta viitorul in ceea ce priveste PSD Braila, Chiriac a raspuns: “Bineinteles”.