MANDA: “PSD NU VA MAI SPRIJINI PROSTI NICI IN FUNCTII PUBLICE, NICI IN FUNCTII POLITICE”; CIOLACU: “ASTEPTAM DE LA PRESA SA NE SPUNETI CARE SUNT PROSTI SI CARE NU SUNT PROSTI”

Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a completat astazi, la Braila, declaratia facuta ieri la Buzau, cu privire la faptul ca „PSD nu va mai sprijini prosti in functii publice”.

Manda a fost prezent astazi la Braila, impreuna cu presedintele PSD Marcel Ciolacu, iar liderul social-democrat doljean a fost intrebat daca PSD nu va mai sprjini prostii doar in functii publice sau nici in functii politice.

“E acelasi lucru, si functii publice, si functii politice. Si a fost o propunere pe care o sa o facem Congresului; sigur, daca colegii din Congres agreeaza… O sa vedem care va fi decizia Congresului”, a spus Manda.

L-am intrebat pe Manda cum se face selectia intre cei care sunt prosti si cei care nu sunt prosti, iar acesta a raspuns: „Pe unii ii vedeti si dvs”.

In continuare, Marcel Ciolacu a fost intrebat daca are de gand sa sustina candidatura Vioricai Dancila la presedintia Organizatiei Nationale de Femei PSD. Acesta a spus s-a decis ca alegerile pentru conducerile organizatiilor de tineret, de femei si de pensionari sa aiba loc dupa Congresul PSD.

Ciolacu n-a reusit insa sa evite un raspuns clar; a fost intrebat inca o data daca personal, sustine candidatura Viorica Dancila/

„Personal, am sustinut pe doamna Dancila sa fie presedinte interimar la organizatia de femei”, a venit raspunsul.

L-am intrebat pe presedintele Ciolacu in ce mod se va proceda in cazul in care cineva este considerat prost in PSD si vrea sa faca o contestatie.

Acesta a comentat: “Asteptam de la dvs sa ne spuneti care sunt prostii si care nu sunt prosti. Si o sa tinem cont de recomandarile dvs”.