PE SURSE: FOSTUL PREFECT PALADI NU VREA SA-I SPUNA NOULUI PREFECT, CATALIN BOBOC, PAROLA PENTRU PAGINA “INSTITUTIA PREFECTULUI BRAILA” DE PE FACEBOOK. PE PAGINA RESPECTIVA PALADI E INCA PREFECT

Desi judetul Braila are din 17 decembrie 2019 un nou prefect, in persoana lui Catalin Boboc, pe pagina “Institutia Prefectului Braila” de pe Facebook,  prefect este in continuare George-Adrian Paladi. Mai exact, ultima postare facuta pe aceasta pagina este din data de 6 decembrie 2019 si incepe cu: “Astazi, George-Adrian Paladi, prefectul Judetului Braila, a participat la Teatrul <<Maria Filotti>> la …..“.

Dupa cum am aflat pe surse, problema nu ar fi ca noul prefect nu ar da atentie la tot ceea ce tine de imagine, ci ca fostul prefect este atat de suparat ca a fost schimbat din functie si atat de iritat de declaratiile lui Boboc, cum ca el “n-o sa participe doar la ceremonii, ci va fi un prefect implicat”, incat nu vrea sa-i spuna acestuia parola aferenta paginii institutiei, astfel incat echipa noului prefect sa se ocupe de popularizarea activitatilor reprezentantului Guvernului in teritoriu.