TUDOSE: NU SUNT UN TIP COMOD, SPUN CE AM DE SPUS. ASTA CU TRADAREA… TRADAREA O FACI PE FURIS; EU AM FACUT GESTURILE FOARTE TRANSANTE SI PE FATA

Europarlamentarul Mihai Tudose stie foarte bine ca unii social-democrati braileni nu sunt prea incantati de revenirea sa in PSD, dupa ce in luna ianuarie 2019 el a demisionat din acest partid si s-a inscris in Pro Romania. Tudose nu are insa nicio problema cu faptul ca revenirea lui in PSD nu e vazuta cu ochi buni de toti colegii.

El a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa: „Eu m-a uitat foarte atent la cine era foarte nefericit cand am plecat din PSD si cine e nefericit ca m-am intors. Ma bucura pozitia unora dintre ei – nu vorbesc numai de cei din PSD – ; inseamna ca ii doare si ceea ce fac e bine.

Nimeni n-a facut fericita pe toata lumea, hai sa fim seriosi; eu nu-mi propun sa fiu eu primul si nu cred ca o sa-si propuna cineva sa duca la bun sfarsit lucrul acesta.

Nu sunt un tip comod, spun ce am de spus. Iar asta cu tradarea, stii, o faci asa, pe furis. Eu am facut gesturile foarte transante si pe fata; nu au aflat de la televizor ca plec, nu au aflat de la televizor de ce plec. Nici intoarcerea nu  fost facuta pe furis, a fost declarata, vorbita”.

Pe de alta parte, Tudose a facut astazi si cateva comentarii cu privire la varianta alegerilor anticipate, dorita de PNL si de premierul Ludovic Orban.

Amintim ca astazi, in cadrul Conferintei Extraordinare a organizatiei judetene PSD Braila s-au discutat mai multe subiecte, iar presedintele PSD Braila, Ion Rotaru,  a vorbit, printre altele, despre  „tradatori” si „dezertori” si despre revenirra lui Mihai Tudose ca despre „intoarcerea fiului risipitor”.