CONSILIERUL MUNICIPAL PAUN: PROIECTUL ALDE A DOVEDIT CA NU POATE SA SE RIDICE PESTE NIVELUL CONDUCATORILOR. AM DECIS SA MA ALATUR UMANISTILOR

Consilierul municipal brailean Dan Paun, recent demisionat din ALDE, trece in tabara Umanistilor. Paun a comentat intr-o postare facuta pe o retea de socializare, in urma cu cateva minute, decizia pe care a luat-o cu privire la viitorul sau politic, el preluand conducerea organizatiei judetene Braila a Partidului Puterii Umaniste: “Stimati prieteni, iata ca a venit si momentul separarii apelor. ALDE, proiect politic in care am investit mult efort, si mai ales, sperante, a dovedit ca nu poate sa se ridice peste nivelul conducatorilor. Nu voi intra in detalii.

Dat fiind faptul ca am multe de spus, si mai ales de facut, am decis sa ma alatur Umanistilor, a caror doctrina moderna, orientata catre om, catre antreprenori, catre mediu, m-a atras si cucerit. Multumesc celor care m-au sustinut si ii invit pe cei care ma sustin sa continuam ceea ce am inceput in 2012 si sa punem umarul la oprirea declinului societatii, a clasei politice, si la asezarea Romaniei la locul pe care il merita poporul roman, intre membrii UE, ONU si NATO”.