CONSILIUL JUDETEAN AL ELEVILOR BRAILA: PROVOCAM PARLAMENTARII BRAILENI SA FACA NAVETA PENTRU O ZI! VA ASTEPTAM LA IANCA!

Consiliul Judetean al Elevilor ii invita pe parlamentarii braileni la o discutie pe tema problemelor cu care se confrunta elevii care folosesc zilnic mijloacele de transport in comun pentru a ajunge din localitatea de domiciliu, in cea in care invata.

Si ca sa faca lucrurile mai interesante, reprezentantii Consiliului Elevilor au gandit acesta actiune ca pe o provocare la adresa parlamentarilor: intalnirea se va desfasura in orasul Ianca, iar alesii sunt provocati sa foloseasca mijloacele de transport in comun, asa cum fac si elevii, pentru a ajunge in localitatea amintita.

“Provocam parlamentarii braileni sa faca naveta pentru o zi!

Zilnic, elevii navetisti din judetul Braila sunt nevoiti sa foloseasca mijloace de transport in comun aflate intr-o stare deplorabila, care, de cele mai multe ori, nu respecta programul de functionare. Din acest motiv, chemam parlamentarii braileni la o consultare cu reprezentantii elevilor, in cadrul careia sa identificam obiective comune, pe care sa le putem atinge prin colaborare. Consultarea va avea loc joi, 13 februarie, in orasul Ianca, aflat la o distanta de 45 de kilometri de municipiul Braila. Pentru a avea o perspectiva mai larga asupra situatiei navetei elevilor, provocam parlamentarii braileni ce vor fi prezenti la consultare sa foloseasca mijloace de transport in comun, pentru a ajunge la intalnire” – este mesajul postat pe o retea de socializare de Consiliul Judetean al Elevilor.