DEPUTATUL IONITA: DIN POSTURA DE VICELIDER AL GRUPULUI PNL VOI INCERCA SA PROMOVEZ TOATE ACELE PROIECTE SI MODIFICARI LEGISLATIVE CARE SPRIJINA SISTEMUL SANITAR ROMANESC

Deputatul Antoneta Ionita a fost aleasa vicelider al Grupului PNL din Camera Deputatilor, o pozitie politica detinuta in premiera de un parlamentar brailean liberal. Potrivit unui comunicat dat publicitatii, “desemnarea Antonetei Ionita s-a facut la propunerea colegilor din Camera Deputatilor, care i-au recunoscut, astfel, performantele politice si implicarea.

Reamintim ca aceasta a avut numeroase luari de pozitii, declaratii politice, interpelari si intrebari adresate ministrilor, in special legate de problematica sistemului sanitar, de la situatia bolnavilor de cancer la dotarea cu ambulante, de la constructia Spitalului Regional Braila-Galati, la modul neconform in care sunt tratati bolnavii cu scleroza in placi”.

In ceea ce o priveste, Antoneta Ionita a declarat: ”Din aceasta noua postura, de vicelider al Grupului PNL, voi incerca sa promovez toate acele proiecte si modificari legislative care sa sprijine sistemul sanitar romanesc, unde este nevoie de modernizare si de o schimbare radicala a filosofiei de functionare, astfel incat pacientul sa fie pus in mod real, si nu doar declarativ, in centrul acestuia. Evident, aceasta este principala prioritate, dar am in vedere si alte probleme, care tin de educatie, de familie, de tineret si de oportunitatile pe care le oferim lor”.