INVITATIE PENTRU ALESII LOCALI, DE LA UN BRAILEAN CARE A CONSTATAT CA “DOMNII SI DOAMNELE DIN POLITIC DE 30 DE ANI TOT IAU MASURI, SPUN DANSII, IN INTERESUL CETATENILOR”

Dupa invitatia/provocare lansata parlamentarilor locali de Consiliul Judetean al Elevilor, un brailean din comuna Chiscani lanseaza public o noua invitatie, care este adresata nu doar parlmentarilor, ci si liderilor politici si reprezentantiilor CJ si ai Primariilor din Braila si Chiscani.

Ionel Tatarus a transmis presei un comunicat prin care lanseaza o invitatie pentru maine dimineata, la ora 7:00 si isi explica demersul: “Ca persoana publica apreciez initiativa Consiliului Judetean al Elevilor de a-i provoca pe parlamentarii Brailei sa se deplaseze pana la Ianca folosind mijloacele de transport in comun. Totusi, ora 11!! Cafele!! Dar nu suntem la bal.

Nu este nevoie sa ne deplasam pana la Ianca! Cand avem la nici 10 km si Chiscani, Varsatura, Lacu Sarat, Cazasu. Iar problema transportului este un subiect ramas in pom… pe langa multe alte nerealizari.

Avand deja experienta altor evenimente, doresc sa ridic si mai mult stacheta. Si nicidecum in felul altora, ci al meu, cel cu care multi sunt deja familiarizati.

Nu doresc sa provoc! Eu, ca cetatean, invit ca in data de joi, 20.02.2020, ora 7:00 sa ne intalnim cu totii in statia de autobuz de la biserica de pe Buzaului sensul catre sat si sa mergem pana in Lacu Sarat, pentru ca pe langa situatia transportului mai sunt si multe altele de simtit la firul ierbii. De ce folosesc <<simtit>>? Pentru ca tot vedem cum domnii si doamnele din politic de 30 de ani tot iau masuri, spun dansii in interesul cetatenilor! Dar mai rar, spre deloc, simt si efectul real al acestor masuri adoptate. La fel de bine aceste masuri sunt luate si de catre administratiile locale! Fara a se realiza impactul asupra bugetului familiei, cum este si transportul in comun Braicar, unul ce inca functioneaza catre <<statiunea>> Lacu Sarat.

Ma astept ca toti cei pe care ii voi invita sa fie prezenti si sa inteleaga importanta unui astfel de demers. Pentru ca este foarte usor doar sa iei decizii! Poate daca le-ar <<simti>> vor fi mult mai atenti pe viitor. Asa ca hai sa vedem realitatea <<dupa 30 de ani>>.

Sa incep cu invitatiile : *Ion Rotaru – senator PSD; * Mihai Ruse – senator ALDE; * Emilia Meirosu deputat PSD; * Antoneta Ionita – deputat PNL; *Vasile Varga – deputat PNL; *Mircea Florin – deputat PSD; * Nita Nicu – deputat PSD.

De asemenea, deciziile (apartin/pot fi luate) si de catre administratiile locale cat si de cei ce au pe viitor speranta ca vor face parte din acestea.

Continuam lista de invitati: *Primarul Municipiului Braila – Dragomir Viorel Marian; * Vicele – Jantea Alexandru Crican; * Presedintele CJ – Francisk Iulian Chiriac; *Primarul Comunei Chiscani – Cojea Busuioc Costica; *Vicele – Geanina Pospai; *Consilierii Comunei Chiscani

Dintre partide : USR Catalin – Stancu, Plus – Adrian Neagu, Braila Noua – Lucian Caprariu, Partidul Verde – Popescu Andrei, PNL – Alexandru Danaila, PSD – Aurel Simionescu, PMP – Viorel Botea, PNTCD – Gheorghe Chiru, ALDE – Radulescu Daniela.

Cu riscul de a ma repeta… haideti sa simtim realitatea „dupa 30 de ani”! Braila este strans legata de zonele din imediata apropiere, trebuie sa evoluam impreuna!!!

Evenimentul este anuntat si pe FB: https://www.facebook.com/events/503953927222299/