NIVELUL DISCUTIILOR IN CJ BRAILA: “PANARAMA CE ESTI! HAI SICTIR!”/ “DOMNU’ PRESEDINTE, DOAMNA DRAGHINCESCU MA INJURA!”/ ”SI DVS ATI INJURAT-O”

“Panarama! Hai sictir!”/ “Domnu’ presedinte, doamna Draghincescu ma injura!”/”Si dvs ati injurat-o” – sunt replici “culese” din cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean Braila, in care schimbul de amabilitati a avut loc intre consilierii judeteni Stefan Catalin Iordache (PND) si Simona Draghincescu (sefa lui de partid).

La unul dintre proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi, presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), le-a spus consilierilor ca este de dorit sa grabeasca discutiile, fiindca este ultima zi in care poate fi depus proiectul respectiv si mai este necesara doar aprobarea lui in sedinta CJ, pentru a fi trimise toate documentele. De asemenea, Chiriac a precizat ca alte cateva puncte de pe ordinea de zi vizeaza un alt proiect care trebuie depus urgent – mai exact,  a doua zi era ultima zi in care se mai puteau depune documentele.

In acest context, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a declarat: “Domnule presedinte, sunteti un prost manager, pentru ca <<Bai baieti, hai mai repede, ca eu raman fara proiect!>>. Stii ceva? De de n-ai facut sedinta ieri, ca ai facut 5000 de sedinte extraordinare, locale, de care ai vrut tu! Ca esti prost manager! Crezi ca nu stim? Crezi ca nu vede nimeni? Ce dracu iti mai faci planuri? N-o sa mai ai niciun plan de facut, esti out!”.

Si fiindca Simona Draghincescu (PND) incerca sa intervina, Iordache a continuat: “Stai tu jos, ca nu esti la piata!”,

“Panarama ce esti!”, a replicat Draghincescu.

“Cu securisti ce sa vorbesc… Domnule, i-ati pus baterii noi?”

Draghincescu a comentat ca daca liberalii fac amendamente la buget, este necesar sa precizeze si sursa fondurilor care vor sa fie alocate suplimentar in anumite domenii, pentru ca altfel, “discutam discutii, ca sa ne aflam in treaba, fara sa avem habar cum functioneaza un buget“.

“Ei, n-am lucrat toti la stat, ca tine, toata viata!”, a replicat Iordache.

“Noroc ca tu nu lucrezi nicaieri! Stai si ii santajezi pe altii!”

“Du-te, ma, in Doamne iarta-ma!”

“Hai sictir!”

“Domnu’ presedinte, doamna Draghincescu ma injura!”

”Si dvs ati injurat-o!”

“Ce-am facut?!”