POPA: PSD A REBRANDUIT BRAILA. ORASUL DEVINE PE ZI CE TRECE UN MARE MUZEU, DAR FARA TURISTI, FARA VIZITATORI, CU UN NUMAR DIN CE IN CE MAI MIC DE COPII

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) este nemultumit de faptul ca primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), acuza PNL-ul de tot ce nu merge bine in municipiu si le tot reproseaza alesilor liberali faptul ca nu voteaza anumite proiecte de hotarare.

Popa a amintit astazi, in cadrul unei conferinte de presa, de recenta sedinta CLM in care s-a discutat un proiect de hotarare ce viza Planul anual de evolutie a preturilor/tarifelor serviciilor de apa si apa uzata prestate de CUP Dunarea, care prespune o posibila majorare semnificativa a pretului apei pana in anul 2024, cu care consilierii liberali nu au fost de acord – lucru care l-a nemultumit pe edilul sef.

Consilierul PNL spera ca brailenii s-au convins cat de buni sunt PSD-istii in administrarea orasului si judetului si ca la alegerile locale din vara acestui an nu il vor mai vota nici pe Dragomir, nici pe ceilalti candidati PSD: “PSD Braila, prin vocea domnului primar Marian Dragomir, inoculeaza ideea ca tot ce merge gresit in municipiul Braila, din punct de vedere al administratiei locale, este numai vina consilierilor liberali. Am vazut la ultima sedinta ca am fost destul de urat admonestati de domnul primar ca nu am votat programul de majorare a pretului apei in municipiul Braila. Bineinteles ca dansul a venit cu promisiunea ca PSD nu va majora pretul apei la aceste cote, dar numai daca va fi in continuare ales domnul Marian Dragomir primar…

In schimb, PSD, atat la nivel local, cat si la nivel national, au o ostentatie pentru o singura intrebare: daca vor creste pensiile cu 40%. Si pun zi de zi, ceas de ceas, aceasta intrebare.

Eu imi pun altfel intrebarea: daca dansii ne spun ca nu vor respecta o lege locala, o hotarare de CLM, cum putem fi de acord ca ei induc ideea ca nu va fi respectata o lege la nivel national, cand banii sunt prevazuti pentru majorarea de pensii, cand lucrurile sunt clare pe aceasta speta?

PSD ne-a invatat in decursul a 30 de ani, de cand conduc atat de bine si de eficient judetul si municipiul Braila, ca se tin de promisiuni. Stim ca au rebranduit Braila.

Ne aducem aminte de fastuosul program dupa alegerea domnului Aurel Simionescu in functia de primar, <<Rebranding Braila>>. Si au rebranduit Braila, o vedem cu totii, zi de zi. Au reusit, putem sa spunem ca au reusit. Braila devine pe zi ce trece un mare muzeu, dar fara turisti, fara vizitatori, cu un numar din ce in ce mai mic de copii – si atunci ar trebui sa ne punem intrebarea: <<Oare cei care vor mai vota la alegerile locale continua sa creada in minciunile frumoase, elegante ale PSD sau vor alege sa vada crudul adevar?>>”.