SE PRIMESC INSCRIERI PENTRU CEA DE A III-A EDITIE A FESTIVALULUI CONCURS INTALNIREA UMORISTILOR

Casa de Cultura a Municipiului Braila, in colaborare cu Cenaclul Umoristilor Braileni (C.U.B.) „Stefan Tropcea”, anunta ca in perioada 24-26 aprilie va avea loc cea de a III-a editie a Festivalului Concurs Intalnirea Umoristilor.

Festivalul are drept scop cultivarea literaturii umoristice – fabula, poezia umoristica, schita umoristica, aforismul – in literatura de gen a urbei. La concurs poate participa orice creator din tara, indiferent de varsta.

Concursul se va desfasura pe doua sectiuni, fiecare avand tema sa.

Pentru sectiunea “UMOR PE RIME” (fabula si poezie umoristica) a fost aleasa tema “Prinsul la inghesuiala”, iar pentru sectiunea “PROZA SCURTA” (schita umoristica si aforisme) tema este “Iubind in taina”. Concurentii pot participa la ambele sectiuni si subsectiuni, insa nu pot obtine decat un premiu (cel cu valoarea cea mai mare).

Lucrarile vor fi trimise pana la data de 3 aprilie 2020 (data postei), intr-un exemplar, cu motto (in plic se vor trece adresa, numarul de telefon si eventual, adresa de e-mail), pe adresa: Casa de Cultura a Municipiului Braila, Piata Poligon, nr. 2, Braila.

Jurizarea va avea loc in intervalul 6-9 aprilie, lucrarile primite urmand sa fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunza, presedintele C.U.B. Castigatorii vor fi invitati la Braila pe 25 aprilie, cand vor fi premiati in cadrul unui spectacol de gala.

Regulamentul concursului poate fi studiat pe site-ul institutiei, la adresa www.culturabraila.ro.