TABARAC, CATRE PRIMARUL DRAGOMIR: DACA MAI LANSATI ATACURI NEFONDATE LA ADRESA MEA, VA DAU IN JUDECATA PENTRU CALOMNIE!

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL) s-a saturat de aluziile pe care primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), le face periodic cu privire la faptul faptul ca liberalul ar avea interese ascunse legate de Adminstratia Pietelor si Targurilor (APT) si ca o ruda a consilierului a facut in trecut afaceri nu tocmai corecte si legale cu APT.

De cele mai multe ori, atunci cand Tabarac reclama in plenul CLM diverse chestiuni legate de activitatea APT, primarul nu pierde ocazia sa faca aluzii in acest sens – lucru care s-a intamplat si in sedinta de astazi, cand liberalul a afirmat ca in ciuda declaratiilor directorului Administratiei Pietelor si Targurilor, Meluta Dragut, in Hala Centrala nu se face dezinsectie de patru ori pe an.

Edilul sef i-a cerut directorului Dragut sa-i dea raspuns in scris consilierului PNL: “Stiti ca domnul Tabarac cu Piata (APT – n.r.) are o problema… un amalgam din asta cu fier vechi… N-are niciun sens sa mai continuam o discutie…”.

“Domnule primar, daca mai adresati o data vreo acuza nefondata la adresa mea, va spun in plenul sedintei ca va voi da in judecata pentru calomnie. Daca aveti de gand… cunoasteti anumite lucruri ilegale, va rog, cu probe, sa va adresati instantelor si sa scoateti la iveala toate lucrurile. Daca nu, va rog frumos sa nu mai aruncati atacuri sageti la adresa mea sau a familiei mele, pentru ca tot ce faceti dvs este doar sa intepati si sa va creati asa, o imagine de mare om si mare caracter. Insa nu este asa, va asigur eu. Daca erati foarte ferm, inaintati pana acum demersuri…”, a replicat Adrian Tabarac.