TABARAC: DACA PRIMARULUI DRAGOMIR II PLAC POVESTILE DESPRE FAMILIA MEA, II PROMIT CA II VOI SPUNE SI EU O POVESTE MULT MAI REALA DESPRE FAMILII

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL) declara ca a sperat ca primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), sa inceteze sa tot faca aluzii cu privire la pretinse ilegalitati pe care le-ar fi facut in trecut o ruda a liberalului, in relatia sa contractuala cu Administratia Pietelor si Targurilor, insa a constatat ca edilul-sef nu se opreste si de aceea l-a anuntat ca il va in judecata daca mai face astfel de aluzii.

Dragomir face astfel de aluzii de ani de zile, atunci cand Tabarac ridica in plenul CLM vreo problema legata de Administratia Pietelor si Targurilor, iar liberalul i-a cerut edilului la cea mai recenta sedinta CLM ca daca are cunostinta de vreo ilegalitate, sa sesizeze organelele competente si sa le furnizeze acestora si dovezile aferente. In plus, consilierul PNL l-a anuntat pe Dragomir ca daca mai face astfel de aluzii cu referire la famili sa il da in judecata.

Si fiindca a constatat ca primarului Dragomir ii plac povestile despre familia sa, Tabarac a afirmat astazi ca si el poate spune “o poveste despre familii”: “Toate au o limita. Eu stiu ca domnul primar sta prost la capitolul umor si mistouri, nu ii iese niciodata. Cand cineva se leaga nefondat de mine si mai ales de familia mea, nu pot sta deoparte sau nepasator. Daca dumnealui are vreo dovada certa, sa ma dea in judecata sau sa scoata toate neregulile pe care le-a facut Tabarac sau familia lui Tabarac. Dar eu nu accept ca aproape in fiecare sedinta de Consiliu Local sa fie aduse acuze nefondate la adresa familiei mele.

Daca domnului primar ii plac povestile siropoase despre familii, ii promit ca ii voi spune si eu o poveste foarte siropoasa si mult mai reala despre familii”.

Intrebat daca povestea la care face referire este despre familia primarului Dragomir, Tabarac a raspuns: “Despre familii. Eu atat am vrut sa spun. Si sa vedem care poveste este mai siropoasa, daca domnului primar ii plac povesti despre familii. Eu nu ma leg de familia nimanui si nu ma leg de nimeni si de lucruri care nu sunt adevarate, dar daca domnului primar ii plac serialele siropoase despre familii, o sa-i ofer si eu un episod despre o familie.

Ceea ce spun eu sunt fapte concrete, reale, nimic de cancan”.